Svenska Spel efterlyser mångmiljonvinnare

Susanne Nilsson
Foto: www.svenskaspel.se

I lördags kväll lottades drömvinsten på 101 miljoner kronor ut vid en Lottodragning. Vinnaren verkar dock inte vara medveten om sin tur. Svenska Spel har försökt komma i kontakt med vinnaren sedan i lördags utan att lyckas.

Nu går Svenska spel ut med en efterlysning.

– Har du spelat på Lotto med Joker och bor i Jönköping kan det vara bra att hålla telefonen nära till hands så vi kan nå fram med gratulationer, säger Daniel Arnkvist, kommunikatör på Svenska Spel Tur, i ett pressmeddelande.

Vinnaren spelade online

Att Drömvinsten lottas ut är ovanligt. Under de senaste fem åren har det hänt sex gånger. Förutom sju rätt på Lotto måste man också ha minst två rätt i början eller i slutet av sin Jokerrad. Lördagens vinnare spelade online på svenskaspel.se, och rätt rad ser ut på följande sätt:

Rätt rad Lotto 2, 13 april 2024: 2 – 6 – 16 – 18 – 19 – 20 – 27

Rätt rad Joker, 13 april 2024: 7 – 8 – 3 – 5 – 2 – 2 – 7

“Något utöver det vanliga”

Svenska Spel fortsätter sin jakt på vinnaren.

– Det är något utöver det vanliga att dela ut en vinst av denna storlek. När vi får tag på vinnaren ska det bli otroligt kul att lyssna på vilka drömmar Lottos senaste mångmiljonär vill förverkliga. Troligtvis är vinnaren fortfarande helt ovetandes om vinsten vilket gör det hela extra spännande, säger Daniel Arnkvist.