Lansering: Paolos Podcast

Jannik Svensson
Foto: Jimmie Soini Omslagsdesign: Emil Nilsén

Non Grata Media AB kan i dag stolt presentera det första avsnittet av vår nya satsning – Paolos Podcast. Som första gäst i podden har Paolo Roberto med sig mannen som alla älskar att ha en åsikt om – internetfilosofen Alexander Bard.

Paolo Roberto, som har jobbat med media sedan filmen Stockholmsnatt släpptes 1987, har ännu aldrig prövat att sitta på programledarsidan av mikrofonen på en podcast. Men den tiden är över, för idag lanseras Paolos Podcast.

Paolo kommer varje vecka att träffa olika gäster för att diskutera olika saker. Ni kan förvänta er allt mellan politiker och kampsportare som diskuterar allt mellan könsroller och andlighet.

Snart i din ficka

Under dagen och helgen kommer podden att börja rulla ut på olika poddplattformar såsom Apple Podcasts, Google Podcasts och Spotify.

Paolo Roberto, som själv är taggad för släppet, hoppas att lyssnarna vill vara med och forma innehållet.

– Det är helt rätt tid att ge sig in i poddandet och jag hoppas att du som lyssnar vill komma med tips på gäster och feedback. Du kan alltid kommentera under mina inlägg och skicka meddelanden till mig med önskemål, säger han.

För dig som inte vill vänta tills den finns i din podcast-app gittar den redan nu i inlägget eller på poddens RSS-sajt.

Vill du annonsera?

Om du har ett företag och vill synas i Paolos Podcast: hör av dig till oss på annons@nongrata.se

Jannik Svensson är chefredaktör och ansvarig utgivare på Nongrata.