Gav sitt ex en sista kyss – bet av tungan

Ricard Aron Nilsson
Foto: Privat

Adaia Lopez Esteves 22 år äldre pojkvän gjorde slut med henne. Hon bad om en sista kyss innan han skulle gå, men under den grep hon tag i hans tunga med tänderna och bet av en del. Sen flydde hon, rapporterar den brittiska tidningen Daily Mail.

Paret bodde i juni 2016 i en lägenhet strax utanför Barcelona i Spanien. Relationen hade under en längre tid varit fylld av konflikter och bråk. Det var vid denna tid som attacken skedde, i samband med att pojkvännen ännu en gång bröt med henne. Efter att Adaia bitit av sin ex-pojkväns tunga, så spottade hon ut den på golvet. Hon levde sedan på flykt i flera år.

Flydde till Thailand

Adaia, som vanligen arbetade som underklädesmodell, flydde utomlands, enligt uppgift bodde hon bland annat i Thailand. Senare flyttade hon tillbaka till Spanien. Hon greps i hemlandet och efter en lång rättslig process, har en domstol nu dömt henne till sex års fängelse. Under hela rättegången hävdade Adaia att hon agerat i självförsvar eftersom ex-pojkvännen utsatt henne för våld under deras relation.

Fick talproblem

Ex-pojkvännen fick bestående men efter attacken. Vissa talproblem uppstod, vilket han fick hjälp med av en talpedagog. Dessutom ska han ha blivit av med en del av smaksinnet, han menar att förmågan att skilja mellan sött och salt har försvunnit.