20-åriga Elliott från Skellefteå är försvunnen – polisen söker tips från allmänheten

Susanne Nilsson
Elliot 20 år är försvunnen. Polisen vill ha tips. Foto: Privat

20-åriga Elliott från Skellefteå är försvunnen sedan en dryg vecka. Den senaste gången han sågs till var på eftermiddagen den 28 november, då han lämnade sitt jobb. Nu söker polisen tips från allmänheten.

En uppkoppling på Elliotts telefon visar att han åkte norrut från Skellefteå efter att han lämnade sitt jobb den 28 november. Klockan 21.21 kopplade hans mobil upp mot en mast i området kring Jävre, cirka sex mil norr om Skellefteå. Där slutar alla spår.

Tips kan lämnas till polisen

Polisen och frivilligorganisationen Missing People söker efter Elliott, men sökningarna har hittills varit resultatlösa.

– Vi har nu en utredning som gör att vi kunnat öppna verktygslådan ytterligare. Jag har bland annat begärt att man ska sätta in helikopter i sökandet men hittills har det varit för dåligt väder för att de ska kunna lyfta, säger Johann Kristiansson, polisinspektör i Skellefteå, till Aftonbladet.

Tros ha färdats i bil vid försvinnandet

Elliott är 186 cm lång och har kort, ljust hår. Han tros ha färdats i en grå Volvo S80 årsmodell 2004 med registreringsnummer WFH 242 när han försvann. Den som har tips kring försvinnandet eller har gjort observationer som kan vara intresse uppmanas att vända sig till polisen på telefonnummer 114 14.